Home » Testimonials

Christine (soulcounseling) Ik heb een verleden achter de rug waarin veel soorten trauma zijn ontstaan, zowel in mijn jeugd als op latere leeftijd. Dat is ook de reden dat ik meerdere hulpverleners heb gehad, die ieder op hun eigen wijze mij een stuk verder of een klein stukje verder hebben geholpen. Maar ondanks dit traject, wat zowel emotioneel als financieel veel heeft gekost, leek het alsof ik niet verder kwam. Ik kon nog steeds geen afstand nemen of anders naar de dingen kijken. Wel mentaal, daar was niets mee aan de hand, maar NIET emotioneel. En daar ging het mij nu juist om! Hoe kon ik weer bij mijn gevoel komen! Inmiddels ben ik de 60 jaar gepasseerd en voelde niet alleen wanhoop maar ook een lichte paniek, want zou alles wat ik heb gedaan nu voor niets zijn geweest?

Ik zocht op internet de site van Lea, omdat ik in het verleden een paar keer goed geholpen ben via een horoscoopanalyse. Opnieuw wilde ik dit laten doen zodat ik ergens weer moed zou voelen om door te gaan. Toen ik op haar site las dat ze ook  soulcounseling aanbood in de vorm van een traject, heb ik Lea benaderd met deze vraag.  Ze raadde mij, in plaats van een horoscoopanalys,e dit traject aan. Dit was mei dit jaar.

Na de eerste sessie dacht ik: ik blijf totdat alles is opgeruimd!

 En inderdaad, mijn gevoel klopte. Trauma na trauma kwam aan bod, op een heel andere manier dan ooit tevoren. Zowel via hypnose, kaartleggingen , gesprekken en ook de duiding van de horoscoop, maar dusdanig dat het met elkaar verweven was. Wat nodig was kwam naar voren en werd nu echt verwerkt!! Het verleden is eindelijk verleden geworden en nu zit ik in de periode van opbouw. Zo fijn! Haar inzicht en wijsheid betreffende de menselijke psyche is groot en menig officieel geregistreerde psycholoog kan niet aan haar consulten tippen( en ik spreek hierbij uit eigen ervaring!) Ook is ze erg sterk in de spiegeling die ik nodig heb en ook dat is een weldaad voor de opbouw van wie ik ten diepste ben. Kortom, ik zou iedereen aanraden dit traject soulcounseling te volgen. Mijn gevoel is dat het de meest korte route is terug naar jezelf.

C.v.d.H.

 

Klaartje: Wat heeft jouw reading veel teweeg gebracht bij mij! Ben echt in een stroomversnelling beland, ik heb belangrijke beslissingen genomen op ondernemersgebied (ik ga een opleiding doen en mijn communicatie gaat op de schop, er komen allerlei ideeën los en het vertrouwen en de flow is er). Ook op privégebied gebeurt er van alles, de emoties zijn veel 'echter' omdat ik nu weet waar ze vandaan komen. Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor!

 

"Lea heeft mijn geboortehoroscoop geanalyseerd. Ik heb werkelijk anderhalf uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten, er was geen woord…nee geen letter die de waarheid niet sprak. Je kent het misschien wel…je wordt bevestigd in wat je al lang voelde aankomen maar je spreekt er nog met niemand over, zelfs jijzelf durft het nog niet echt te benoemen… Of het nu om privé of werk gaat, over je jeugd, het heden of de toekomst…je bent in shock and awe en vraagt je af: hoe weet Lea dit allemaal, hoe kan dit? Lea weet zo ongelooflijk veel over je, weet dingen waar je zelf nog niet eens de vinger op kon leggen, inzicht na inzicht overvalt je. Echt mindblowing! Lea is een absolute vakvrouw, een zeer ervaren astrologe, en dat is in elk opzicht merkbaar. De opname heb ik na een tijdje nogmaals beluisterd en het emotioneerde mij weer. Confronterend maar zeer waardevol. De geboortehoroscoopanalyse die ik van Lea heb gekregen heeft mij stof tot nadenken gegeven, ‘life-changing’ beslissingen doen maken en heeft een aantal puzzelstukjes tot op celniveau op z’n plek gelegd. Dankjewel Lea voor deze wonderlijke, eerlijke en heldere openbaring. Ik kan echt iedereen aanraden om bij jou een consult aan te vragen. Doen!" Alexa Pluim, Web en Logo


Beste mevrouw Manders,

Heel hartelijk dank voor het toesturen van de kinderhoroscoop van Alex. Het is een indringend verhaal vol belangrijke wetenswaardigheden voor de toekomst, waar we zeer blij mee zijn. We hebben het boekje inmiddels aan de ouders gegeven, die er behoorlijk van onder de indruk zijn. Er is verbluffend veel herkenning. Mijn dochter had bovendien zelf al het een en ander aangevoeld bij de baby. Nogmaals veel dank! Angela

 

Esther (hypnose-sessie): Ben veel alleen geweest en dat voelde heerlijk. Alleen de zorg voor mezelf. Lijkt ook minder honger te hebben ga ook pas eten als ik dat voel nodig te hebben.

Voel me de laatste dagen krachtig sterk en energiek. Sta in de actie/doe modus. Neem beslissingen en dat voelt super. Hoop dit vast te houden en verder uit te bouwen. 

Mediteren voelt nu ook anders. Nog geen blokkade gevoeld wel het stromen van de energie. Ik heb me er aan over gegeven en dat voelt super. Ga ervaren wat het me gaat brengen.