Christine (soulcounseling) Ik heb een verleden achter de rug waarin veel soorten trauma zijn ontstaan, zowel in mijn jeugd als op latere leeftijd. Dat is ook de reden dat ik meerdere hulpverleners heb gehad, die ieder op hun eigen wijze mij een stuk verder of een klein stukje verder hebben geholpen. Maar ondanks dit traject, wat zowel emotioneel als financieel veel heeft gekost, leek het alsof ik niet verder kwam. Ik kon nog steeds geen afstand nemen of anders naar de dingen kijken. Wel mentaal, daar was niets mee aan de hand, maar NIET emotioneel. En daar ging het mij nu juist om! Hoe kon ik weer bij mijn gevoel komen! Inmiddels ben ik de 60 jaar gepasseerd en voelde niet alleen wanhoop maar ook een lichte paniek, want zou alles wat ik heb gedaan nu voor niets zijn geweest?

Ik zocht op internet de site van Lea, omdat ik in het verleden een paar keer goed geholpen ben via een horoscoopanalyse. Opnieuw wilde ik dit laten doen zodat ik ergens weer moed zou voelen om door te gaan. Toen ik op haar site las dat ze ook  soulcounseling aanbood in de vorm van een traject, heb ik Lea benaderd met deze vraag.  Ze raadde mij, in plaats van een horoscoopanalys,e dit traject aan. Dit was mei dit jaar.

Na de eerste sessie dacht ik: ik blijf totdat alles is opgeruimd!

 En inderdaad, mijn gevoel klopte. Trauma na trauma kwam aan bod, op een heel andere manier dan ooit tevoren. Zowel via hypnose, kaartleggingen , gesprekken en ook de duiding van de horoscoop, maar dusdanig dat het met elkaar verweven was. Wat nodig was kwam naar voren en werd nu echt verwerkt!! Het verleden is eindelijk verleden geworden en nu zit ik in de periode van opbouw. Zo fijn! Haar inzicht en wijsheid betreffende de menselijke psyche is groot en menig officieel geregistreerde psycholoog kan niet aan haar consulten tippen( en ik spreek hierbij uit eigen ervaring!) Ook is ze erg sterk in de spiegeling die ik nodig heb en ook dat is een weldaad voor de opbouw van wie ik ten diepste ben. Kortom, ik zou iedereen aanraden dit traject soulcounseling te volgen. Mijn gevoel is dat het de meest korte route is terug naar jezelf.

C.v.d.H.

 

Klaartje: Wat heeft jouw reading veel teweeg gebracht bij mij! Ben echt in een stroomversnelling beland, ik heb belangrijke beslissingen genomen op ondernemersgebied (ik ga een opleiding doen en mijn communicatie gaat op de schop, er komen allerlei ideeën los en het vertrouwen en de flow is er). Ook op privégebied gebeurt er van alles, de emoties zijn veel 'echter' omdat ik nu weet waar ze vandaan komen. Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor!

 

"Lea heeft mijn geboortehoroscoop geanalyseerd. Ik heb werkelijk anderhalf uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten, er was geen woord…nee geen letter die de waarheid niet sprak. Je kent het misschien wel…je wordt bevestigd in wat je al lang voelde aankomen maar je spreekt er nog met niemand over, zelfs jijzelf durft het nog niet echt te benoemen… Of het nu om privé of werk gaat, over je jeugd, het heden of de toekomst…je bent in shock and awe en vraagt je af: hoe weet Lea dit allemaal, hoe kan dit? Lea weet zo ongelooflijk veel over je, weet dingen waar je zelf nog niet eens de vinger op kon leggen, inzicht na inzicht overvalt je. Echt mindblowing! Lea is een absolute vakvrouw, een zeer ervaren astrologe, en dat is in elk opzicht merkbaar. De opname heb ik na een tijdje nogmaals beluisterd en het emotioneerde mij weer. Confronterend maar zeer waardevol. De geboortehoroscoopanalyse die ik van Lea heb gekregen heeft mij stof tot nadenken gegeven, ‘life-changing’ beslissingen doen maken en heeft een aantal puzzelstukjes tot op celniveau op z’n plek gelegd. Dankjewel Lea voor deze wonderlijke, eerlijke en heldere openbaring. Ik kan echt iedereen aanraden om bij jou een consult aan te vragen. Doen!" Alexa Pluim, Web en Logo

 

Angela: Mijn hypnose ervaring. Dit was mijn eerste ervaring met hypnose.

Mijn doel was om te onderzoeken, waar mijn gevoel van onveiligheid vandaan komt. Of dit alleen uit dit leven komt, of dat het ook uit een vorig leven te herleiden valt. Mijn kindertijd is een waas, dus ik wilde ook teruggaan naar mijn eerste levensjaren.

Lea nam alle tijd en ruimte voor me, wat ik als heel prettig heb ervaren. Het kost me moeite om me helemaal te ontspannen en over te geven aan het moment. Dus dat er tijd was om me eerst helemaal op mijn gemak te voelen, was erg fijn. De begeleiding van Lea’s stem heb ik als prettig ervaren en voelde me daardoor veilig genoeg om naar pijnlijke ervaringen terug te gaan.

Ik dacht, dat ik niet naar een vorig leven zou kunnen komen, dat ik teveel blokkades zou krijgen. Maar alsof ik in een droom terecht kwam, zo kwamen de beelden uit een vorig leven naar voren. Ik kwam bij pijn, die ik niet eerder had kunnen herleiden. Er kwam nogal wat verdriet los. Deze ervaring heeft me inzicht gegeven in een vraagstuk waar ik mee zat. Namelijk over het moederschap. Ik heb dit een plekje kunnen geven en er vrede mee kunnen sluiten.

Ik vond het een heel bijzondere ervaring.

 

Bregje: Mijn ervaringen met hypnose zijn bij Lea begonnen. Het was niet de reden waarom ik hulp zocht bij haar. Ik wist vanuit het verleden, dat ze zeer ervaren was mbt de astrologie en ik had al gemerkt, dat de gesprekken die daaruit volgden, erg waardevol voor mij waren.

Toen ik een aantal coachingsgesprekken bij haar had gehad, stelde ze voor om hypnose in te zetten, gezien de problematiek.

Ik vond het prima en ervaarde voor het eerst, dat ik op deze manier de controle los kon laten en gewoon kon vertrouwen op wat er gebeurde. Dit kwam ook door haar begeleiding, die rustig en veilig voelde.

Ik heb zo verschillende hypnosesessies kunnen doen en elke keer weer kreeg ik enkele dagen erna een gevoel van moeheid, afwezigheid en vooral het gevoel ïn de war"te zijn! Na een dag of 4 , soms iets langer, had ik het achter de rug en voelde mij een hele grote stap verder gekomen! Steeds sterker en steeds meer bij mijzelf.

Ik ervaarde dan ook dat hypnose veel verder gaat dan gesprekken, waarin ik toch maar in mijn mind word getrokken, waar ik het vaak allemaal wel weet. Hypnose komt echt voor mij uit, in het niet weten, waar pas echt verwerking mogelijk is, op een veel dieper nivo.

Ik ben erg blij met deze ervaringen met hypnose en de begeleiding en hulp die Lea biedt, ook vanuit haar expertise op veel andere gebieden. Zo is de hypnose erg waardevol gebleken!


Beste mevrouw Manders,

Heel hartelijk dank voor het toesturen van de kinderhoroscoop van Alex. Het is een indringend verhaal vol belangrijke wetenswaardigheden voor de toekomst, waar we zeer blij mee zijn. We hebben het boekje inmiddels aan de ouders gegeven, die er behoorlijk van onder de indruk zijn. Er is verbluffend veel herkenning. Mijn dochter had bovendien zelf al het een en ander aangevoeld bij de baby. Nogmaals veel dank! Angela

 

Esther (hypnose-sessie): Ben veel alleen geweest en dat voelde heerlijk. Alleen de zorg voor mezelf. Lijkt ook minder honger te hebben ga ook pas eten als ik dat voel nodig te hebben.

Voel me de laatste dagen krachtig sterk en energiek. Sta in de actie/doe modus. Neem beslissingen en dat voelt super. Hoop dit vast te houden en verder uit te bouwen. 

Mediteren voelt nu ook anders. Nog geen blokkade gevoeld wel het stromen van de energie. Ik heb me er aan over gegeven en dat voelt super. Ga ervaren wat het me gaat brengen.

 

Elske (hypnose sessie) 
Het doel van de twee hypnosessies van Lea was om me te helpen en steunen met mijn, wat we tijdens de therapiesessies zo hebben geformuleerd, sociale faalangst. Ik had een grote onzekerheid en angst om niet genoeg te zijn voor andere mensen doordat ik vond dat er teveel mis met me was. De hypnosessies waren bedoeld om me te helpen om van deze gedachtes af te komen of deze minder te laten domineren. De hypnosessies waren ook bedoeld om dit proces te versnellen en te versterken – i.p.v. enkel praatsessies en reflecteren moest de hypnotherapie me op een krachtige, onderbewuste manier helpen met mijn sociale faalangst. De eerste keer hypnose was wat onwennig, maar de tweede sessie heeft me een sterkere rust gebracht en heeft die grote angst doen afzwakken. Sinds de sessies is mijn faalangst niet meer zo hevig geweest als eerst en zelfs bij mindere goede momenten, is het niet meer zo hevig als eerst.  Hypnotherapie voelt als een diepe meditatie waarin je je over geeft aan een ander. Ik wist niet wat ik kon verwachten van hypnose en kende enkel stereotypes. De hypnose voelde erg ontspannen en mijn tijdsbesef was volledig weg.
De hypnosessies hebben mijn proces op een snellere en effectievere gang gezet. Het enkel benoemen en bespreken van mijn sociale faalangst hielp namelijk niet met het loslaten van de angst. Ze maakten het enkel bespreekbaar. Maar er vanaf komen lukte op deze manier is. De hypnosessies zijn voor mij daarom erg behulpzaam geweest.