Home » Testimonials

Testimonials

‘Lea heeft mijn geboortehoroscoop geanalyseerd. Ik heb werkelijk anderhalf uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten, er was geen woord onwaar. Lea weet zo ongelooflijk veel over je, inzicht na inzicht overvalt je. Echt mindblowing! Ik kan echt iedereen aanraden om bij jou een consult aan te vragen. Doen!’ Alexa Pluim, Web en Logo

 

‘Heel hartelijk dank voor het toesturen van de kinderhoroscoop. Het is een indringend verhaal vol belangrijke wetenswaardigheden voor de toekomst, waar we zeer blij mee zijn. Er is verbluffend veel herkenning’. Anja.

 

‘Alles wat je vertelde was zo ongelooflijk herkenbaar en accuraat, ook de beschrijving van de karakters van mijn kinderen.’ Esther.

 

‘Ik leefde puur vanuit mijn hoofd. De sessies met jou hebben mij meer in contact met mijn gevoel en liefdevolle kanten gebracht.’ Hans.

 

‘ ‘Tijdens de healing voelde ik veel energie uit jouw handen komen. Ik werd er heel rustig van.’ Katja.

 

‘Het werk wat ik deed bleek niet zo goed bij me te passen. Nu ben ik geswitched door jouw passende advies en steek ik veel beter in mijn vel.’ Hedwig.

 

‘Ik wil je even zeggen, waar een psychiater tig jaren over doet, heb jij in één sessie al aardig voor elkaar! Ik wil je zeggen dat je op dit moment heel veel bereikt hebt, denk ik. Ik wil liever vandaag dan morgen mijzelf veranderen. ‘ Anna.