Home » Testimonials

Reacties

Monique Kramer
4 dagen geleden

Heel hartelijk dank voor de kinderhoroscopen die je voor onze pasgeboren kleindochters hebt gemaakt.
Je maakt de astrologie toegankelijker voor mensen die er niet zoveel van af weten, een hele duidelijke uitleg.
Ik ben heel benieuwd hoe hun karakters zich gaan ontwikkelen of we hun eigenschappen kunnen gaan herkennen en hen door deze uitleg beter kunnen begrijpen en ondersteunen op hun levenspad.

Reactie plaatsen

 

Klaartje: Wat heeft jouw reading veel teweeg gebracht bij mij! Ben echt in een stroomversnelling beland, ik heb belangrijke beslissingen genomen op ondernemersgebied (ik ga een opleiding doen en mijn communicatie gaat op de schop, er komen allerlei ideeën los en het vertrouwen en de flow is er). Ook op privégebied gebeurt er van alles, de emoties zijn veel 'echter' omdat ik nu weet waar ze vandaan komen. Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor!

 

"Lea heeft mijn geboortehoroscoop geanalyseerd. Ik heb werkelijk anderhalf uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten, er was geen woord…nee geen letter die de waarheid niet sprak. Je kent het misschien wel…je wordt bevestigd in wat je al lang voelde aankomen maar je spreekt er nog met niemand over, zelfs jijzelf durft het nog niet echt te benoemen… Of het nu om privé of werk gaat, over je jeugd, het heden of de toekomst…je bent in shock and awe en vraagt je af: hoe weet Lea dit allemaal, hoe kan dit? Lea weet zo ongelooflijk veel over je, weet dingen waar je zelf nog niet eens de vinger op kon leggen, inzicht na inzicht overvalt je. Echt mindblowing! Lea is een absolute vakvrouw, een zeer ervaren astrologe, en dat is in elk opzicht merkbaar. De opname heb ik na een tijdje nogmaals beluisterd en het emotioneerde mij weer. Confronterend maar zeer waardevol. De geboortehoroscoopanalyse die ik van Lea heb gekregen heeft mij stof tot nadenken gegeven, ‘life-changing’ beslissingen doen maken en heeft een aantal puzzelstukjes tot op celniveau op z’n plek gelegd. Dankjewel Lea voor deze wonderlijke, eerlijke en heldere openbaring. Ik kan echt iedereen aanraden om bij jou een consult aan te vragen. Doen!" Alexa Pluim, Web en Logo


Beste mevrouw Manders,

Heel hartelijk dank voor het toesturen van de kinderhoroscoop van Alex. Het is een indringend verhaal vol belangrijke wetenswaardigheden voor de toekomst, waar we zeer blij mee zijn. We hebben het boekje inmiddels aan de ouders gegeven, die er behoorlijk van onder de indruk zijn. Er is verbluffend veel herkenning. Mijn dochter had bovendien zelf al het een en ander aangevoeld bij de baby. Nogmaals veel dank! Angela

 

Esther (hypnose-sessie): Ben veel alleen geweest en dat voelde heerlijk. Alleen de zorg voor mezelf. Lijkt ook minder honger te hebben ga ook pas eten als ik dat voel nodig te hebben.

Voel me de laatste dagen krachtig sterk en energiek. Sta in de actie/doe modus. Neem beslissingen en dat voelt super. Hoop dit vast te houden en verder uit te bouwen. 

Mediteren voelt nu ook anders. Nog geen blokkade gevoeld wel het stromen van de energie. Ik heb me er aan over gegeven en dat voelt super. Ga ervaren wat het me gaat brengen.