Home » Cursussen

Cursussen 2022

Cursussen

 

Er zijn geregeld mensen die vragen om een cursus. Ik ben van plan deze online op vrijdagen te geven, zowel voor beginners als voor gevorderden. Mijn huis is minder geschikt voor grotere groepen onder de huidige omstandigheden.

Als je interesse hebt, stuur me dan een mailtje op info@leamanders.nl. Ik wil begin februari gaan beginnen.

 

\In de planning stonden deze twee avonden in Gaanderen in een ruimte bij Lavonn haarmode, maar waarschijnlijk zullen we moeten schuiven.

 

LEZING - DE BEWEGINGEN IN DEZE EN KOMENDE TIJD - LEA MANDERS, ASTROLOGE

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 - 22.00

 

We leven in een hectische periode, waarin tegenstellingen steeds meer polariseren. Wat is de betekenis van de wereldgebeurtenissen? En wat betekent het voor jou?

Via de astrologie geeft Lea een betekenis aan het hoe, wat en waarom van corona en kijkt zij in vogelvlucht vooruit naar de komende jaren.

Entree: E 10

 

 WORKSHOP - JOUW PERSOONLIJKE MISSIE

Dinsdag 8 februari 2022 van 19.00 tot 22.00

 

In deze workshop gaat astrologe Lea Manders aan de slag met jouw persoonlijke horoscoop op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.  Je leert hoe een horoscoop in elkaar zit en wat dit betekent voor jou persoonlijk.

Specifiek besteden we aandacht aan de vraag wat de zingeving van jouw leven is en wat je kunt doen om daar naartoe te werken.

 

Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop bedraagt 10.

Workshopprijs E 40 incl. jouw eigen horoscoop.

 

 

 

VOLG DE GRATIS MINI-CURSUS ASTROLOGIE OF BASISCURSUS  ASTROLOGIE ONLINE zonder verplichtingen!

In de mini-cursus de horoscoop van onze koningin Maxima! In de basiscursus wordt dit aangevuld met de horoscoop van Donald Trump. Leer ze beter kennen!

Deze cursussen worden gegeven via het opleidingenplatform Soofos. Dit betekent dat je daar een account moet aanmaken om de cursussen te volgen.

De mini-cursus:  https://soofos.nl/cursus/gratis-minicursus-astrologie/?ref=622

BASISCURSUS ASTROLOGIE, EERSTE LESSEN GRATIS UITPROBEREN!

https://soofos.nl/cursus/basiscursus-astrologie/?ref=622    

 Je kunt de cursus 2 weken zonder verplichting inkijken en uitproberen.

 

 10% korting op ALLE cursussen via platform Soofos! Dit via https://soofos.nl/?ref=622  kortingscode cursTP7B8HQ6. Bij alle cursussen kan je vrijblijvend rondkijken en proberen!