Cursussen 2022

Cursussen

 

Er zijn geregeld mensen die vragen om een cursus. Ik ben van plan deze online op vrijdagen te geven, zowel voor beginners als voor gevorderden. Mijn huis is minder geschikt voor grotere groepen onder de huidige omstandigheden.

Als je interesse hebt, stuur me dan een mailtje op info@leamanders.nl. Ik wil begin februari gaan beginnen.

 

 

 

LEZING  en workshop- DE BEWEGINGEN IN DEZE EN KOMENDE TIJD - LEA MANDERS, ASTROLOGE

November 2022 op het astrologiecongres in Oldenzaal

 

DE MULTI-DIMENSIONELE HOROSCOOP

De geboortehoroscoop is onze route kaart in het driedimensionale aardse leven: jouw (psychologische) structuur en karmische bril. Maar hoe linken we  de psychologische geboortehoroscoop aan  verbindingen met spirituele dimensies, zoals aan het chakra systeem? 

In de horoscoop lijkt het alsof alle planeten in een plat vlak staan, terwijl zij in feite de traptreden vormen naar hogere spirituele niveaus van bewustzijn. Traptreden die middels een logische structuur  beginnen bij het ‘gewone’ aardse leven en die ons uitdagen op te klimmen naar het bewuste zelf,  het hogere onbewuste, het collectieve onderbewuste en het transpersoonlijke zelf.

 

Lea werkt sinds een jaar of 20 met de – van oorsprong kabbalistische- levensboom, die zij op astrologische wijze vertaalt naar jouw individuele handleiding naar hoger bewustzijn.  Een dergelijke horoscoopduiding  is  vooral geschikt voor diegenen die zich afvragen hoe hun natuurlijke spirituele energieën zich manifesteren en welke stappen zij kunnen nemen om geestelijk te groeien.

 

Naast de lezing geeft Lea een workshop, waarbij elke deelnemer de eigen horoscoop op de levensboom gaat zetten. We praten vervolgens over  de effecten en mogelijkheden. Dus neem jouw horoscooptekening mee en laat je verrassen door deze multi-dimensionele manier  van duiden die enorm veel kan verklaren over wat je eerder niet begreep! Zo kan je ontdekken dat je in je geboortehoroscoop veel aarde hebt, terwijl jouw ziel juist on-geaard  tussen hemel en aarde blijft ‘hangen’.  En wat dan?

 

 

Dinsdag 19 maart 2023 in Antwerpen

DE APPEL VALT NIET VER VAN DE BOOM - de invloed van ouderbeelden op jouw persoonlijke missie en ambitie

 

Het tiende huis staat onder andere voor jouw ultieme doel, jouw missie, jouw ambitie in deze wereld. Het is tevens de identiteit die je gaat ontwikkelen door de loop van je leven heen. Als het ware is dit de kroon van de boom die zich steeds meer ontvouwt.  

Maar komt deze missie 'uit de lucht vallen' of heeft dit een inspiratiebron?

Lea Manders ziet het tiende huis als de inspiratieve voorbeeldfunctie vanuit de vader (in een vrouwelijke horoscoop) of vanuit de moeder (in een mannelijke horoscoop) die jouw ontwikkeling in een bepaalde richting stuurt. In deze lezing zal zij dit proces toelichten.

 

 

 

VOLG DE GRATIS MINI-CURSUS ASTROLOGIE OF BASISCURSUS  ASTROLOGIE ONLINE zonder verplichtingen!

In de mini-cursus de horoscoop van onze koningin Maxima! In de basiscursus wordt dit aangevuld met de horoscoop van Donald Trump. Leer ze beter kennen!

Deze cursussen worden gegeven via het opleidingenplatform Soofos. Dit betekent dat je daar een account moet aanmaken om de cursussen te volgen.

De mini-cursus:  https://soofos.nl/cursus/gratis-minicursus-astrologie/?ref=622

BASISCURSUS ASTROLOGIE, EERSTE LESSEN GRATIS UITPROBEREN!

https://soofos.nl/cursus/basiscursus-astrologie/?ref=622    

 Je kunt de cursus 2 weken zonder verplichting inkijken en uitproberen.

 

 10% korting op ALLE cursussen via platform Soofos! Dit via https://soofos.nl/?ref=622  kortingscode cursTP7B8HQ6. Bij alle cursussen kan je vrijblijvend rondkijken en proberen!