Home » Cursussen

CURSUS ASTROLOGIE ONLINE – 10  dinsdagavonden vanaf 12 januari 2021

 

Doe je mee???

 

Astrologie leren. Superleuk en superboeiend!!

 

Astrologie is weer hip! Logisch, want wat je leert is zo enorm inspirerend en boeiend. Je leert heel anders nadenken over jezelf en de mensen om je heen.

 

Corona zal voorlopig helaas niet voorbij zijn, zodat ik de cursus astrologie online via zoom ga doen. Daarbij maak ik gebruik van cursusplatform Soofos, waar je gratis toegang krijgt naar de minicursus astrologie en gratis naar de basiscursus astrologie (nadat ik je een toegangscode geef). Deze twee cursussen zijn steeds de basis van de online bespreking en oefeningen die we doen. De geschreven tekst is identiek aan de opnames.

 

Voordat we met de les beginnen vraag ik je de gratis minicursus op cursusplatform Soofos te lezen of te beluisteren en kaartjes en horoscopen af te drukken. Je kunt een gratis account aanmaken: https://soofos.nl/cursus/gratis-minicursus-astrologie/?ref=622

 

We gaan ook oefenen met jullie eigen materiaal, dus graag ontvang ik van elke deelnemer: geboortedatum/geboorteplaats en exacte geboortetijd. (uit babyboek, burgerlijke stand od.)

 

 

CURSUSOVERZICHT GRATIS MINI-CURSUS. Wat leer je?

  • Wat is de betekenis van jouw sterrenbeeld?
  • Wat vertelt jouw ascendant over jou?
  • Wat is de werking van planeten en huizen?
  •  Je zult zien dat een persoonlijke horoscoop een 'hemelkaart' is van een driedimensionale werkelijkheid: datgene wat aan de hemel zichtbaar was op het moment en de plek van jouw geboorte.
  • Ik gebruik de horoscoop van Koningin Máxima als voorbeeldhoroscoop. Dat ga ik ook daarna in de basiscursus doen. Zo kan ze geen geheimen meer voor ons verbergen :-)
  • Je begrijpt al iets meer van jouw eigen horoscoop, zodat jij jezelf en anderen beter leert kennen.
  • Bij deze cursus krijg je gratis de astrologische kaartjes.  Daardoor zie je direct hoe veelomvattend astrologie is en dat je hele leven in jouw horoscoop te vinden is. Deze kaartjes  zijn bedoel d om uit te printen. Twee keer printen is het meest handig.
  • Als astrologie je echt gaat ‘pakken’ dan kan ik je de aanschaf van mijn boek adviseren:  Wat onthult jouw horoscoop. Dat kan via mijn site https://www.leamanders.nl/webshop of via de boekhandel.

 

 

 

Cursusoverzicht basiscursus

Les 1: De sterrenbeelden ofwel dierenriemtekens

00:30:00

Les 2: Huizen en huisheren

00:25:00

Les 3: De vier elementen. Bepaal jouw temperament!

00:15:00

Les 4: De ascendant en jouw houding in de buitenwereld

00:15:00

Les 5: Zon en Maan

00:15:00

Les 6: Contact maken: Mercurius en huis 3

00:15:00

Les 7: De liefde: Venus, Mars en de huizen 4, 5 en 7

00:20:00

Les 8: Ouders als Goden en als mensen

00:20:00

Les 9: Studie, werk en missie: jouw plek in de wereld vinden

00:15:00

Les 10: Diepere lagen

 

 

Ik geef  10 lessen van 2 uur voor het cursusbedrag van E 250. Daarvoor krijg je ook gratis toegang tot de basiscursus die bij Sofoos online staat. Voor aanvang van elke les ontvang je een link via zoom, die je eenvoudig opent.

 

Data: 12 en 19 januari, 2 en 9 februari, 2 en 16 en 30 maart,  13 en 20 april11 en 25 mei van 19.30-21.30.

 

Betaling kan via deze link: €250,00 voor Cursus astrologie, start 12 januari. Je kunt met elke bank in Nederland betalen.
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=oX2axqFavR7I35b43Pk5FoFSEZbC997Q


 

Het is mogelijk een korting van 10% te krijgen op alle cursussen op het cursusplatform Soofos. Volg de link en voer de code in als deze gevraagd wordt:  https://soofos.nl/?ref=622 cursTP7B8HQ6

 

 

 

VOLG DE GRATIS MINI-CURSUS ASTROLOGIE OF BASISCURSUS  ASTROLOGIE ONLINE zonder verplichtingen!

In de mini-cursus de horoscoop van onze koningin Maxima! In de basiscursus wordt dit aangevuld met de horoscoop van Donald Trump. Leer ze beter kennen!

Deze cursussen worden gegeven via het opleidingenplatform Soofos. Dit betekent dat je daar een account moet aanmaken om de cursussen te volgen.

De mini-cursus:  https://soofos.nl/cursus/gratis-minicursus-astrologie/?ref=622

BASISCURSUS ASTROLOGIE, EERSTE LESSEN GRATIS UITPROBEREN!

https://soofos.nl/cursus/basiscursus-astrologie/?ref=622    

 Je kunt de cursus 2 weken zonder verplichting inkijken en uitproberen.

 

 10% korting op ALLE cursussen via platform Soofos! Dit via https://soofos.nl/?ref=622  kortingscode cursTP7B8HQ6. Bij alle cursussen kan je vrijblijvend rondkijken en proberen!