HYPNOTHERAPIE

Soms gebeuren er wondertjes

Via hypnotherapie werken we direct via het onderbewuste en lossen we vraagstukken op, die voorheen onoverkomelijk leken. In korte tijd kan er vaak veel bereikt worden en kan je zomaar een stuk beter in je vel zitten!

Waarom zitten we niet lekker in ons vel?

Waarom doen we dingen die we eigenlijk niet willen (roken, overeten, etc)? Of hebben we angsten die ons belemmeren (vliegangst, pleinvrees, etc)?

De oorzaak ligt in opgeslagen ‘programmaatjes’ in ons  onderbewustzijn.  Onze logica en ratio kunnen daar vaak niet tegenop. Uiteindelijk handelen  we toch op basis van die onbewuste programmatuur. We kunnen vaak dus niet zomaar dat knopje om zetten.

Hypnose – de deur op een kier zetten

Hypnose is een prettige en veilige manier om je tot diepe rust te laten brengen en het mogelijk te maken  het onderbewustzijn te bereiken en daarmee ‘programma’s’ te verwijderen,  te veranderen of toe te voegen. Daardoor kunnen in enkele sessies oude patronen, verslavingen en vraagstukken worden aangepakt.

De beste versie van jezelf worden

Wie wil er niet gelukkig zijn, vrij en optimistisch in het leven staan? Wie wil niet het optimale uit het leven en zichzelf halen? Hypnotherapie kan met jou samen een aantal belemmeringen opruimen. 

Mogelijkheden met hypnotherapie, o.a:

 • Pakket Virtuele Maagband  voor meer dan 15 kilo afvallen: 5 sessies van 1,5 a 2 uur. E 699 

 • Afslank & lifestyle pakket

  voor minder dan 15 kilo afvallen: 4 sessies van 1,5 a 2 uur.  E 599
 • Stoppen met roken pakket

  1 of 2 sessies van 1,5 a 2 uur. E 255

Losse sessies van anderhalf uur E 95 per sessie voor:

 • Stress verminderen en meer ontspannen

 • Pijnreductie en meer energie krijgen

 • Angsten en fobieën verbeteren

 • Prestaties verbeteren.

 • Oorsuizen verminderen

 • Allergieën verminderen

 

Stoppen met roken, wat gebeurt er daarna....?

Virtuele Maagband

15 kilo of meer afvallen? De Virtuele Maagband kan de oplossing zijn. Via gesprekken kijken we naar de oorzaken van jouw overgewicht. Daardoor kunnen deze oorzaken adequaat verwerkt  en opgelost worden in de 5 hypnose-sessies.  Emotionele redenen worden duidelijk en aangepakt. Door de maagband verdwijnt de overmatige eet-drang. In een rustig tempo ga je afvallen