Home » Hypnotherapie

HYPNOTHERAPIE

Waarom zitten we niet lekker in ons vel?

Waarom doen we dingen die we eigenlijk niet willen (roken, overeten, etc)? Of hebben we angsten die ons belemmeren (vliegangst, pleinvrees, etc)?

De oorzaak ligt in opgeslagen ‘programmaatjes’ in ons  onderbewustzijn: prettige en minder prettige programma’s. Deze sturen ons handelen aan. Onze logica en ratio kunnen daar maar kort tegenop. Uiteindelijk handelen  we toch op basis van die onbewuste programmatuur. Het lukt heel moeilijk om die te veranderen, doordat een soort kritische ‘firewall’ ons onderbewustzijn wil beschermen tegen beïnvloeding. We kunnen dus niet zomaar dat knopje om zetten.

Hypnose – de deur op een kier zetten

Hypnose is een prettige en veilige manier om je tot diepe rust te laten brengen en het mogelijk te maken  het onderbewustzijn te bereiken en daarmee ‘programma’s’ te verwijderen,  te veranderen of toe te voegen. Dit is alleen mogelijk als je dat ook zelf wil. Op de achtergrond blijft jouw kritische beschermer namelijk altijd waakzaam. Via hypnose – het direct beïnvloeden van het onderbewustzijn - kan jij jezelf (laten) ‘her-programmeren’, waardoor in enkele sessies oude patronen, verslavingen en vraagstukken worden aangepakt.

De beste versie van jezelf worden

Wie wil er niet gelukkig zijn, vrij en optimistisch in het leven staan? Wie wil niet het optimale uit het leven en zichzelf halen?

Hypnotherapie kan het niet voor je doen, maar wel met jou samen een aantal belemmeringen opruimen. Daarbij is uiteraard je eigen motivatie ook van groot belang.

Mogelijkheden met hypnotherapie, o.a:

  • Stoppen met roken

  • Afvallen

  • Angsten en fobieën verbeteren

  • Prestaties verbeteren.

  • Oorsuizen en pijn verminderen

  • Allergieën verminderen

  • Stress verminderen en meer ontspannen