Astrologie en Coaching

TOT DE KERN VAN JE WEZEN KOMEN en JE ONDERBEWUSTZIJN DE BAAS WORDEN

Een goede horoscoopanalyse helpt als je vragen over jezelf en je leven hebt!  Je leert jezelf kennen tot in de kern. 

Je kunt jezelf blokkeren met bepaalde gedragspatronen. Daar kan je veel last van hebben. Het rationeel praten en denken helpt dan niet. Je moet dan net iets dieper gaan om tot de kern te komen, die te herkennen, te aanvaarden en als volgt los te kunnen laten. Zodat je je beter en vrijer voelt. Via de horoscoop maak ik een analyse van de patronen. Healing, hypnose en therapie helpen je de patronen aan te pakken en vaak op te lossen.

 

HOROSCOPEN EN  COACHING

Door middel van diverse technieken zoals astrologie, hypnotherapie, Symbolon kaarten, intuïtie en coaching  ondersteun ik mensen bij het vinden van hun pad.

Binnen het traject van 5 sessies 'soulcounseling' gebruik ik alle technieken om jou te ondersteunen. Voor lichamelijke of psychische klachten kan je in 3 sessies aan de slag met de oorzaken en werken aan heling.

 

Ik ben een erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Ik ben tevens Internationaal Register Hypnotherapeut en heb twee opleidingen afgerond als medium. 

Vanaf 1985 heb ik een fulltime praktijk waarin ik consulten aanbied, coaching trajecten verzorg en opleidingen geef.

GEGEVENS EN PRIVACY

Elke dag worden er over de gehele wereld vele mensen geboren. Het is de combinatie van geboortedag met geboorteplaats en geboortemoment die de eigenheid van elk individu laat zien. Daarom is een EXACTE GEBOORTETIJD van het grootste belang. Deze gegevens moet ik minimaal 2 dagen tevoren ontvangen. 

  • Soms is de geboortetijd te vinden op een geboortekaartje of in een baby boek.
  • De geboortetijd kan opgevraagd worden bij de burgerlijke stand van de geboorteplaats. Dan dient men een uitgebreid uittreksel aan te vragen, waar deze tijd op vermeld staat. Bij sommige gemeenten geeft men tijdens een telefoontje de tijd gratis door.
  • WAARSCHUWING: geheugens van ouders zijn meestal niet 'tijdbestendig', waardoor hun herinnering minuten - maar soms ook uren- naast de toen geregistreerde geboortetijd kan zitten. Voor een juiste analyse is een juiste tijd van het grootste belang.

 

PRIVACY

  • Horoscooptekeningen en bijbehorende mails worden in een archief bewaard, vanwege eventuele vervolgconsulten. Als je dit niet wenst, geef dit dan aan. Dan worden de gegevens binnen enkele dagen verwijderd.
  • Als je een opname van het consult op prijs stelt, dan kan ik een geluidsbestand maken en je sturen. Geluidsbestanden worden maximaal 6 maanden bewaard en daarna verwijderd.