Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


▶ Symbolon Tarot

 
Symbolon Kaartleggingen

Symbolon-Tarot-1Met een kaartlegging ga je de diepte van het heden en de komende tijd in. De kaarten laten zien wat jij voelt en wat de mensen om je heen voelen en wat de achterliggende motivatie en invloeden zijn.
Ben je eerlijk en is de ander eerlijk? De kaarten laten zien welke kant de dingen op gaan als je op dezelfde manier door gaat.
De Symbolon-kaarten zijn een soort astrologische tarot. Zij zijn samengesteld op basis van astrologische symboliek in combinatie met sprookjes, beelden vanuit het collectieve onderbewustzijn en uit Jungiaanse psychologie. Helder en duidelijk kan jij zelf meekijken met de prachtige kaarten.

Symbolon-Tarot-2Een uitgebreide kaartlegging duurt ongeveer anderhalf uur.
 
We gaan in op alle onderwerpen die belangrijk voor je zijn.
 
Voor vragen, of het maken van een afspraak, neem even contact met mij op.