Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea Manders



Lea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


▶ Politiek

 
In de periode 2008-2012 is Lea Manders actief geweest als voorzitter van Partij voor Mens & Spirit (MENS), een nieuwe landelijke spirituele politieke partij (www.mensenspirit.nl).

Partij voor Mens en Spirit is opgericht in maart 2008 en heeft in juni 2010 aan de vervroegde verkiezingen mee gedaan. Er zijn 26.196 stemmen gehaald. Dit is een geweldig resultaat in een zo korte campagnetijd. Onze ledenaantal is in enkele maanden verviervoudigd. Vanuit deze bemoedigende basis zijn wij bezig met het verder uitbouwen van de partij, met ‘spirit’ ofwel vanuit inspiratie en positieve kracht.

Partij voor Mens en Spirit zet zich in voor een geheel andere politiek en voor een vernieuwende manier van beleid ontwikkelen en uitvoeren. Partij voor Mens en Spirit gaat voor ‘politiek vanuit het hart’. We willen komen tot besluitvorming door het delen van invloed met elkaar. Het gaat erom mensen en samenlevingen in hun kracht te helpen functioneren. Velen wensen geen topdown politiek en beleid meer. Het kan echt anders! Samen!

Partij voor Mens en Spirit hecht een grote waarde aan menselijkheid, sociale verbondenheid, authenticiteit en zingeving. Economie moet geen hoofdzaak meer zijn, maar een dienende functie vervullen als voorwaarde voor een prettig leven. Zorg dient menselijker te worden zonder marktwerking, waarbij preventie een belangrijke rol speelt. Hierin zien wij een belangrijke rol voor alternatieve geneeswijzen. Onderwijs mag omvormen tot educatie waarin de authenticiteit en eigenheid van elk kind tot bloei kunnen komen. De samenleving is volwassen aan het worden en hoeft niet meer aangestuurd te worden door talloze regeltjes en controlemechanismen.

Lees meer in het programma van Partij voor Mens en Spirit.