Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


▶ Over Lea Manders

 
Over-Lea-Manders-sep-2015Lea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf 1989 heeft zij bij Omroep Gelderland een astrologische rubriek en in 1996 heeft zij een 7-delige astrologieserie bij de TROS mede-gepresenteerd en redactioneel meegewerkt.

Zij schrijft/schreef in de (spirituele) bladen ‘Onkruid’, ‘Strictly’ en ‘Spiegelbeeld’ en werkte voor SBS-6 ‘Horoscoop-TV’. In 1995 verscheen bij de TROS een 7-delige serie over astrologie die zij samen met Ralph Inbar presenteerde en invulde. In 1998 is haar eerste boek verschenen. In 2001 is zij een aantal malen gast geweest in het TV programma Koffietijd op RTL 4.

Zij is voorzitter geweest van de vakvereniging NGPA (nu AVN) en oprichter en voorzitter van de vakvereniging ASAS. In juli 2002 is zij spreker geweest op het internationale UACcongres te Florida over haar specialisme: de Astrologische Levensboom.

Lea bestudeert reeds een aantal jaren de Kabbala en volgde tussen 2004 en 2008 in deeltijd aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen de studie godsdienstwetenschappen.

Vanaf najaar 2004 schrijft/schreef Lea de weekhoroscopen voor de bladen Prive en Flair. Zij produceert daarnaast astrologische teksten voor horoscooplijnen en schrijft voor diverse bladen astrologische specials. Sinds augustus 2008 schrijft Lea de horoscoop voor ParaVisie. De ParaVisie lezers kozen haar als ‘spiritueel kopstuk van het jaar 2008’.

In de periode 2008-2012 is zij actief geweest als voorzitter van de politieke partij “Partij voor Mens & Spirit” (MENS), een nieuwe landelijke spirituele partij (www.mensenspirit.nl).

Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.