Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


Wie is Donald Trump?

WIE IS DONALD TRUMP – EEN VISIE VANUIT ZIJN HOROSCOOP
Tegen de verwachtingen in koos het Amerikaans volk Donald Trump als president. Tijdens de verkiezingen worden kandidaten sterk ‘geframed’, maar klopt het beeld wat wordt neergezet wel met de werkelijkheid?
Als astroloog besloot ik op een zo open mogelijke manier naar Trumps horoscoop te kijken, om te zien wie hij ècht is. Zijn horoscoop laat zien hoe hij in het leven staat en waarom hij de dingen doet zoals hij ze doet. OP dit moment (eind november 2016) weten we nog weinig over hoe deze man als president gaat functioneren. Des te interessanter om zijn horoscoop onder de loep te nemen.

OPVALLEND INTELLIGENT EN FLEXIBEL
Trumps horoscoop laat een opvallende intelligentie zien , zeker meer dan gemiddeld en mogelijk hoogbegaafd. Hij heeft economie gestudeerd. Hij bouwde complexen en casino’s, maar was ook televisiepresentator . Hij zit in de amusementsindustrie, maar ook o.a. in marketing, sportclubs, schoonheidswedstrijden, kleding, wodka, chocolade en parfums. Trump heeft daarnaast heel wat boeken geschreven, die vaak gingen over het verkrijgen van succes. Trump is duidelijk een veelzijdige Tweelingen met de organiserende creatieve Leeuw op zijn ascendant. Tweelingen is een ras communicator, maar kan zwart wit argumenteren en andersom. Zijn Leeuwascendant maakt hem trots en geeft hem uitstraling. De planeet Mars, in contact met zijn ascendant geeft hem strijdbaarheid en een bron van woedende power. Trump vindt het wel leuk om de wereld een beetje te tarten en de status quo te doorbreken . Hij houdt niet van autoriteit en doet vooral graag wat hij zelf juist en leuk vindt . Deze man heeft een eigen levensfilosofie en een persoonlijk en emotioneel getint sterk rechtvaardigheidsgevoel, waar hij aan vast houdt.

RIJKDOM EN BEZIT
Trump is steenrijk en bezit miljarden en vele bedrijven, maar een aantal bedrijven zijn failliet gegaan. Hij nam vaak grote risico’s. Zijn horoscoop geeft dan ook aan dat hij graag gaat voor het grootste. Ook heeft hij sterke behoefte aan goede adviezen en kan zich daarin afhankelijk opstellen en zich een rad voor ogen laten draaien. Geld stroomt in en uit, al zal hij altijd dat appeltje voor de dorst achter de hand houden. Geld – of het eventueel ontbreken daaraan -lijkt een gevoelig punt in zijn leven te zijn. Hij is niet bepaald zuinig te noemen en als hij van mensen houdt dan zal hij hen vorstelijk schenken. Trump is een liefhebber van goud omdat goud macht uitstraalt. Goud en macht zijn verbonden met het teken Leeuw, zijn ascendant. Er zijn zo’n 235 organisaties die de naam Trump dragen.

TRUMP ALS PRESIDENT, DRAAIKONT OF VERFRISSEND?
Trump zou ons nog best wel eens erg kunnen verrassen in zijn rol als president. Hij heeft als Tweelingen al vele rollen succesvol ingevuld en waarom niet deze? Trump kan in zijn boze rol ook boze taal uitslaan, maar er zijn toch ook heel wat astrologische aanwijzingen die tonen dat hij ook loyaal en invoelend kan zijn. Zo zijn familiekring en vertrouwde vrienden uitermate belangrijk voor hem . Er zijn zeker ook idealisme en sociaal besef bij Trump aanwezig. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor mensen en groepen waartoe hij behoort, dus als president zal die betrokkenheid voor zijn volk werken. Trump voelt goed de angsten en onzekerheden van het volk aan, omdat hij ze zelf ook zo voelt . Het lijkt erop dat deze man nu in het volle licht en in zijn volle kracht komt te staan en zich verrassend dienstbaar of zelfs bescheiden zal gaan opstellen. Hij zou wel eens heel laagdrempelig kunnen blijken in zijn rol en waar maken dat het maar eens afgelopen moet zijn met die bestuurlijke elite. Want zo revolutionair is deze man wel ! Zijn horoscoop laat zien dat hij diep aan het nadenken is geweest en nog is over de vraag wat hij nu werkelijk belangrijk vindt en wat de basis, zin en nut van zijn leven is en zal moeten zijn . De keuze voor het presidentschap zal hem heel wat dilemma’s op gaan leveren de komende maanden. Maar het lijkt erop dat Trump gaat komen met heel wat vernieuwingen die hij daadwerkelijk zal kunnen door zetten. We zouden wel eens verrast kunnen worden! Laten we hopen dat dit in positieve zin gaat zijn!

5 reacties op Wie is Donald Trump?

Laat een reactie achter

  

  

  

 • Phoning areas are the people usually dialling with smaller wallet Pairs
  within the occurrence of over cards.

 • Lea Manders

  Beste L. Guillot. De grote intelligente komt vanuit Zon conj. Uranus in Tweelingen met drieh. Jupiter. De combi van Mercurius/Tweelingen, Uranus en Jupiter geeft veel geestelijke power. Wij kijken vanuit de buitenkant naar Trump. Zijn horoscoop geeft aan wat hij van zichzelf vindt. En dat kan behoorlijk verschillen…

 • L.Guillot

  D.Trump heeft een uitstekend geheugen en als Tweelingen een
  ‘handelaar’. Bepaalt geen ONDERhandelaar. Maar om hem nu zo’n uitzonderlijke intelligentie toe te dichten, met 1 aspect, dat ook nog een vierkant met Neptunus is, die zijn invloed doet gelden op het vlak van financieen. Dat maakt hem eerder tot een dubieuze partner.
  Dat leidt naar mijn overtuiging wel tot iets uitzonderlijks,evenwel kan ik geslepenheid niet tot intelligentie rekenen. Wel een meester in misleiding, of noem het een realiteitsprobleem!
  Bij uw opsomming van de veelzijdigheid van zijn activiteiten…de grote invloed van Boogschutter doet zich hier gelden, met Mars op de Acs. zie ik hem als een veelvraat.Hij is een verslinder, ook op het seksuele vlak! Hier moet ik het bij laten vanwege de ruimte!

 • Leontine

  hoi Lea, heel helder, dank je wel!

 • Anoniem

  Dag Lea,
  Ik ben wel eens bij je geweest 20 jaar geleden. Ik was daar content over. Het ging bij mij toen over de gevolgen van de ouderenreorganisatie op mijn bedrijf.
  Ik vind je zienswijze aangaande Trump fijn want ik weet niet wanneer de man is geboren en ja met een asc Leeuw jaja geweldig een soort zonnekoning.
  Het geeft ook enige rust nu. Want Leeuw kan ook edelmoedig zijn en Tweelingen zak het verwoorden.
  Dank dank.