Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


▶ Intuitief waarnemen

 
Intuitief waarnemen / mediumschap: Alles is energie

Intuitief waarnemenIn onze rationele westerse cultuur wordt nog steeds vreemd of zelfs wantrouwig aangekeken tegen alles wat met intuïtie, gevoel en mystiek te maken heeft. Datgene wat wetenschappelijk niet zou zijn bewezen, kan niet waar zijn volgens sommigen. Toch voelen steeds meer mensen dat er ‘meer is tussen hemel en aarde’. Mensen met bijna-dood-ervaringen komen terug met gelijkluidende en bijzondere verhalen over het leven na de dood. Zij zijn zelf als mens vaak ingrijpend veranderd en meestal ten positieve. Zij verloren hun angst om te sterven, omdat ‘de dood’ de start van juist een nieuw leven bleek te zijn!

Elk mens is geboren met intuïtieve vermogens. We leren ze in onze westerse cultuur echter eerder af dan dat we dit verder mogen ontwikkelen. De intuïtie is de meest directe en persoonlijke vorm van ‘weten’.

Elk wezen bezit een eigen en unieke energie, die mee verandert met de ontwikkelingen binnen en buiten dat wezen. Intuïtief waarnemen en mediumschap houden in dat je deze energie (weer) kunt lezen of hebt leren lezen. Je kunt dan contact leggen met de energie van degene die tegenover je zit of contact leggen met ‘boven’. Het leggen van deze contacten is zeer subtiel en het lijntje is als een super-gevoelige zender. Daardoor is het niet mogelijk om ‘op bestelling’ van alles te presteren. De energie komt naar je toe en vermengt zich met die van het medium. Maar het is wonderbaarlijk en vaak ook ontroerend wat er ontstaat tijdens een consult! Soms is het belangrijk om een healing te ontvangen. Ook deze komt via het medium van de spirituele wereld.

Een consult duurt ongeveer anderhalf uur.

 
Voor vragen, of het maken van een afspraak, neem even contact met mij op.