Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


▶ Consulten

 
Je kan bij Lea Manders terecht voor consulten of cursussen.

Horoscoop
Als je een horoscoop wilt aanvragen, dan zijn er verschillende varianten:

  • geboortehoroscoop;
  • prognosehoroscoop;
  • relatiehoroscoop;
  • Levensboomhoroscoop (geeft een beeld van persoonlijke zielenopdrachten).

Ook kinderhoroscopen zijn zeer effectief als je vraagstukken of problemen hebt rond jouw kind.

Symbolon Tarot
Je kunt bij mij ook een legging laten doen met de Symbolon Tarot, een astrologische Tarot die in prachtige beelden weer geeft wie je nu bent en waar je nu staat.

<Reading
In de afgelopen drie jaren heb ik trainingen gevolgd om de intuïtie te ontwikkelen en om de energie te kunnen ‘lezen’ van jou en van ‘spirits’ die bij je zijn. Dit is de meest intense en persoonlijke manier van waarnemen, maar ook kwetsbaarder voor reader en cliënt.

Voor een overzicht van de mogelijkheden en tarieven, klik hier.
Voor vragen, of het maken van een afspraak, neem even contact met mij op. strong>Consulten zijn persoonlijk of via Skype mogelijk.