Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


▶ Boeken van Lea

 
Lea Manders heeft twee boeken geschreven over astrologie.
 

‘Wat onthult jouw horoscoop’

Het boek ‘Wat onthult jouw horoscoop’ (2e druk, 232 pagina’s; ISBN 90 325 0600 5) is heel geschikt voor zelfstudie.

Kun je het niet laten om elke horoscoop die je in tijdschriften tegenkomt even door te lezen? Ben je geïnteresseerd in van die kleine boekjes die alle kenmerken van jouw sterrenbeeld beschrijven? Dan wordt het tijd dat je kennismaakt met de echte astrologie, gebaseerd op jouw unieke persoonlijke gegevens: je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Met je eigen geboortehoroscoop bij de hand kun je direct aan de slag. Dit boek vertelt precies hoe je jouw horoscoop moet interpreteren: hoe je karakter in elkaar zit, wat geschikte beroepen zijn en natuurlijk met wie jij een goede relatie zou kunnen hebben. Aan de hand van de horoscopen van Prinses Beatrix, Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima Iaat de auteur stap voor stap zien hoe je je horoscoop moet duiden. Je eigen horoscoop kan veel meer over jezelf onthullen dan je voor mogelijk had gehouden!

Je kunt het boek via de boekhandel of via deze website bestellen door te mailen naar info@leamanders.nl.
 
 
‘Als de sterren spreken; de astrologische band tussen ouder en kind’

In de serie Kiddybooks is Lea’s tweede boek (inclusief een CD-rom), verschenen met als titel ‘Als de sterren spreken; de astrologische band tussen ouder en kind’ (ISBN 90 215 9805 1).

Dit boek leert je jezelf als ouder beter kennen, en maakt je veel duidelijk over de relatie met je kind. Met de bijbehorende CD-rom kan je zelf alle horoscopen berekenen! Je kunt met de CD-rom ook een uitgebreide horoscoopanalyse voor iedereen om je heen uitprinten (17 pagina’s).

Dit boek is uitverkocht en helaas niet meer te bestellen.