Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


PUBERS, WAT KAN JE ERMEE? – EEN ASTROLOGISCHE VISIE OP DE IDEALISTEN VAN DE TOEKOMST

Pubers lijken op elkaar doordat ze een bepaald hormonaal en emotioneel proces doormaken, maar ook weer helemaal niet omdat het allemaal individuen zijn. Daarnaast puberen verschillende leeftijdsgroepen (deels) anders dan de groepen voor hen. Vanuit de astrologie is veel te vertellen en verhelderen over de pubers van nu, die uit zullen groeien tot mensen met een geheel eigen visie en wijsheid. Dit kan over komen als eigenwijsheid en de weigering om in een hokje te passen. De samenleving van nu heeft vervolgens de neiging om er een label op te plakken. Maar wie zijn zij, die pubers van nu?

Lees verder…

Wie is Donald Trump?

WIE IS DONALD TRUMP – EEN VISIE VANUIT ZIJN HOROSCOOP Tegen de verwachtingen in koos het Amerikaans volk Donald Trump als president. Tijdens de verkiezingen worden kandidaten sterk ‘geframed’, maar klopt het beeld wat wordt neergezet wel met de werkelijkheid? Als astroloog besloot ik op een zo open mogelijke manier naar Trumps horoscoop te kijken, om te zien wie hij ècht is. Zijn horoscoop laat zien hoe hij in het leven staat en waarom hij de dingen doet zoals hij ze doet. OP dit moment (eind november 2016) weten we nog weinig over hoe deze man als president gaat

Lees verder…

Israel en Hamas, astrologisch bekeken

Het toegenomen geweld tussen Israël en Hamas, die al jarenlang de Gazastrook beheerst, houdt maar niet op. En dit gaat ten koste van vele onschuldige slachtoffers. Uit de horoscopen kunnen we iets halen over de dieper liggende drijfveren van het conflict en van de twee partijen die steeds lijnrecht tegenover elkaar staan en elkaar zowel letterlijk als politiek naar het leven staan. Hamas erkent het bestaansrecht van de staat Israël niet. En dat kan Israël niet accepteren. Dit rechtvaardigt evenwel niet het geweld dat nu en al jarenlang plaats vindt. Vanuit de twee horoscopen geef ik een astrologische visie.

Lees verder…

Vliegramp MH17 in oekraine astrologisch bekeken

De wereld is dynamisch en complex geheel en daardoor zijn gebeurtenissen veelal onvoorspelbaar. Elke gebeurtenis in het leven is een positieve of negatieve confrontatie, zo stellen astrologen. Astrologie helpt om de essentie en richting van die confrontatie toe te lichten. Het is mogelijk om vanuit de astrologie een blik te werpen op de horoscoop van Nederland en te bezien hoe een zo dramatische gebeurtenis terug te vinden is en wat uiteindelijk het positieve zou kunnen zijn dat we uit een dergelijk drama leren.

DE HOROSCOOP VAN NEDERLAND De meeste gebruikte horoscoop van Nederland is de horoscoop van de

Lees verder…