Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


● Relatieastrologie

 
Relatie astrologie

Eén en één is DRIE! Elke mens heeft een astrologische aanleg, die bepaalt hoe hij of zijn van nature in relaties staat. Maar op het moment dat je twee horoscopen als het ware met elkaar versmelt, dan ontstaat er een geheel nieuwe dynamiek. Twee mensen die een persoonlijke relatie met elkaar hebben, creëren een energie die méér is dan de som der delen.

Een astrologische relatieanalyse maakt duidelijk wie wat doet en welke partner welk proces in werking zet. Dat helpt vaak enorm om conflicten te verhelderen en soms zelfs op te lossen. Daarnaast werk ik met de compositie-horoscoop, de magische samensmelting van de twee geboortehoroscopen. Deze horoscoop laat zien wat het doel is van de relatie en waar je samen de meeste kracht vindt. Uiteraard zijn ook de valkuilen en leerpunten zichtbaar die je samen ontmoet.

 
Voor vragen, of het maken van een afspraak, neem even contact met mij op.