Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/vhosts/leamanders.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

De Wereld van Astrologie

Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methoden om jezelf en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Op deze website vind je informatie over astrologie, consulten en cursussen. Daarnaast werk ik ook met de Symbolon Tarot en met mediamieke waarneming.

Lea MandersLea Manders is erkend en gediplomeerd astrologe (Astrologische Associatie ASAS). Vanaf 1974 is zij met astrologie bezig. Vanaf 1985 heeft zij een full-time praktijk, geeft consulten, cursussen en opleidingen. Vanaf februari 2015 is zij als erkend medium aangesloten bij Stichting Enigma.
Lees verder

Lea op Facebook


▶ Astrologie & horoscopen

 
De horoscoop, een wegwijzer in je leven

Misschien moet je belangrijke keuzes maken.
Misschien heb je vragen over jezelf, je relaties, studie, werk, gezondheid of spirituele zaken.

Een horoscoopanalyse kan je helpen jezelf beter te begrijpen en met meer vertrouwen je lijnen uit te zetten.

 

Astrologie

Wij zijn ontstaan uit oer-cellen van de kosmos. Daarom is het logisch dat wij reageren op bewegingen van kosmische factoren. In de astrologie werken we niet alleen met de 12 sterrenbeelden, maar ook met de hemellichamen van ons zonnestelsel en de plaats die zij innamen op ons geboortemoment. De astroloog berekent per computer al deze standen, bestudeert deze en maakt daar een persoonlijke analyse uit.

 

De geboortegegevens

Voor een exacte horoscoop zijn exacte geboortegegevens nodig.

De geboortetijd kan je (soms) opzoeken in trouwboekje, babyboek of (altijd) opvragen bij de burgerlijke stand van je geboorteplaats.

Geheugens van ouders zijn vaak niet zo betrouwbaar!

 

Relaties

Met jezelf omgaan is vaak al een hele leerschool. Als er een ander bij komt wordt het er soms niet gemakkelijker op. Een relatiehoroscoop geeft je informatie over jullie sterke en zwakke punten en maakt duidelijk waarom jullie botsen en wat je er aan kunt doen. Jezelf en elkaar begrijpen en accepteren maakt de relatie meer ontspannen. Ook zakelijke relaties kunnen zo geoptimaliseerd worden.

 

Kinderen

Het kan erg handig zijn als je weet hoe je kind reageert op jou en op de wereld om hem of haar heen. Als er problemen zijn dan kan een horoscoopanalyse ervoor zorgen dat je de aard van deze problemen beter begrijpt en daarmee rustiger ten opzichte van je kind staat. Ook voor pubers kan een horoscoopanalyse een stuk rust geven. Vaak begrijpen zij zichzelf (nog) niet goed en de horoscoop kan een grote steun zijn om tot inzicht en meer zelfacceptatie te komen.
Een geboortehoroscoop geeft o.a. informatie over onderwerpen als: schoolkeuze, beroepskeuze, talenten, mogelijkheden, blokkades, opvoeding, intuitie, relatie tot de ouders, partners, vriendschappen en gezondheid.

 

Prognose

Het leven is een cyclus met hoogte- en dieptepunten. Het is handig als je dat tevoren weet en het beste maken kan uit de mogelijkheden die het leven je op dit moment biedt.

Een prognose is geen voorspelling. Je vult je leven zelf in binnen de aangegeven kosmische kaders.

 

De astrologische levensboom

De astrologische levensboom geeft informatie over de structuur van jouw ziel. Er zijn drie zieleniveaus zichtbaar, die elk een eigen les met zich meebrengen. Welke levensgebieden geven jou de meeste kansen om spiritueel te groeien? En hoe zijn de verschillende energetische niveaus (fysiek, emotioneel en geestelijk) met elkaar verbonden? De levensboom maakt dit zichtbaar.

 

Symbolon – de astrologische tarot

De horoscoop geeft de grote lijnen. De prachtige Symbolonkaarten geven in beeldende taal de concrete (gevoels)toestand in het heden aan en kunnen vaak exacte antwoorden geven op concrete vragen.

Beide systemen vullen elkaar perfect aan.
Een consult alleen met de Symbolon Tarot is ook mogelijk.

 

Astrologie en wetenschap

Klik hier voor het artikel wat ik hierover in 2007 heb geschreven.